Suat Güçlü Ortaokulu
Yunusoğlu Cumhuriyet Mah. Yüreğir/ADANA

VİZYON

OKULUMUZUN VİZYONU BÜTÜN ÖĞRENCİLERİMİZİN ÖĞRENMELERİNİ SAĞLAMAK, ONLARIN BİLGİLİ, BECERİLİ ve KENDİNEGÜVENEN, GİRİŞİMCİ BİREYLER OLARAK YETİŞMELERİNE FIRSAT TANIMAK ve ONLARA 21. YÜZYILINGELİŞEN İHTİYAÇLARINA CEVAP VEREBİLECEK BECERİLER KAZANDIRMAK. İSTİYORUZ Kİ;21. Yüzyıl dünyası ile bütünleşmiş, her alanda uluslar arası standartlara ulaşmış, yenilikleri takipeden ve eğitimiyle anılan bir okul olalım. İSTİYORUZ Kİ;Okulumuzda herkes daha iyiye ulaşmak için çalışsın. İSTİYORUZ Kİ;Okulumuzda çalışanlar yapılması gerekenlerin en iyisini yaparken kendilerinden emin olsun. İSTİYORUZ Kİ;Her öğrencinin yeteneklerinden sonuna kadar yararlanalım ve başarıyı olabildiğince yükseltelim. İSTİYORUZ Kİ;İş hayatında başarılı, aranılan, çevresi ile sağlıklı ilişkiler kurabilen elemanlar yetiştirelim. İSTİYORUZ Kİ;Okulumuzda hem öğretmenler hem de öğrenciler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirleriningelişimine yardımcı olsunlar ve bunun gerekliliğine inansın.

MİSYON

OKULUMUZUN MİSYONU Biz; Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları doğrultusunda; Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı; bayrağını, devletini, ailesini ve çevresini seven bireyler yetiştirmek;kendisinin ve çevresinin bilgi ve kültür seviyesini yükseltecek kapasitede gelişimini sağlamak; Kendine ve topluma faydalı, geleceğe güvenle bakan, ahlaklı, olumlu düşünen, hayata hazır, ülkesini uygar, bilimsel , sosyal ve kültürel yönden dünyanın seçkin ülkeler seviyesine getirecek zeki ve dinamik bireyler yetiştirmek için VARIZ!

Normal Öğretim

Kalorifer Klima

Öğretmen Servisi yok.

Yunusoğlu, Adana´nın Yüreğir ilçesine bağlı bir mahallededir.